Jalonen ei vastaa medialle ketjukritiikkiin – "Mietitään tykönämme mitä tehdään"

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen ei aio median kanssa käydä keskusteluja ketjuista. Jaloselta tiedusteltiin USA-pelin jälkeen jälleen kakkosketjun asemasta, kun Jalonen penkitti ketjua kolmannen erän loppupuolella.

– En nyt rupea tässä höpöttelemään jostain kentistä, me mietitään tykönämme mitä tehdään, Jalonen ripitti mediaa voitokkaan USA-ottelun jälkeen.

USA-pelissä tehoja löytyi vihdoin muualtakin, kuin ykkösketjusta. Eikä vain satunnaisia tehoja, vaan myös tasaisesti maalipaikkoja, joka lupaa hyvää seuraaviin peleihinkin.

– On hieno juttu, että tehoja löytyi muiltakin, kuin Koivun ketjulta. Usein on sellainen homma, että tästä maasta ei löydy neljää ketjua, jotka pystyisivät dominoimaan noita huippumaita vastaan.

– Jos joku on heikompi, niin se pelaa vähän vähemmän. Voitetaan se peli jotenkin muuten; vaikka yhdellä kentällisellä. Tämä on kuitenkin voittamisesta kiinni.

Jalonen painottaa, että on kaikkiin ketjuihin tyytyväinen, jokainen hoiti leivinskänsä niin hyvin kuin suinkin pystyi.

– Olisihan se hienoa, jos kaikki pelaisivat huippulätkää kokoajan. Mutta en voi todellakaan moittia Immosen kenttää mistään. Kaikki oli pelissä tänään joka ukolla, joka vaihdossa. Enempää ei voi pyytää.

Kai Lintinen, Hartwall Areena

Betsson tarjoaa MM-jääkiekkoon lisäjännitystä vedonlyönnin muodossa.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️