Esa ”Tiki” Tikkanen on elävä legenda. Samoin on hänen kielensä tiki-talk, omaperäinen sekoitus suomea, englantia ja ruotsia, joka sai vastustajat Wayne Gretzkyä myöden raivon partaalle.

Nyt jokainen lätkäfani voi tuoda tiki-talkin kotikatsomoihin uudella Tiki Talk -mobiilisovelluksella, joka sisältää NHL-legendan klassisimpia onelinereita.

Juuri MM-kisojen ratkaisupelien alla julkaistulla Tiki Talk -sovelluksella kiekkofanit voivat kuumentaa vastustajia ja hakea nostetta tärkeisiin matseihin taattuun Tiki-tyyliin. Tikkasen nauhoittamat nasevat piikit, viihdyttävät herjat ja kannustavat kiekkokommentit luovat henkeä ja tuovat tunnelmaa jokaiseen kiekkokatsomoon. Sovellukseen voi ladata myös oman kuvansa ja kuunnella, mitä sanottavaa Tikillä on kiekkofaneille itselleen.

Sovellus sisältää Tikkasen legendaarisia lausahduksia muun muassa Leijonista, MM-vastustajista ja rakkaan länsinaapurin kohtaamisista. Tikkasen suulla voi paitsi kannustaa omiaan, myös psyykata vastustajia ja vastustajan faneja.

– Oli hienoa palata äänityksissä legendaarisiin tikitalk-tunnelmiin. Kunnon psyykkaus, ärsyttäminen ja kannustaminen kuuluvat lätkään, ja sitä kaivataan lisää myös Leijonien otteisiin. Kaukaloista ei löydy enää kaltaisiani pelaajia, eikä kunnon ärsyttäminen olisi nykysäännöillä enää mahdollistakaan. Mutta tästä voi jokainen fani ottaa maistiaisen aidosta Tikitalkista ja hakea fiilistä ratkaisupeleihin, muun muassa Wayne Gretzkyltä mailaniskun päähänsä saanut Tikkanen hehkuttaa.

Esa ”Tiki” Tikkanen on viisinkertainen Stanley Cup -voittaja, ratkaisupelien erikoismies ja Suomen värikkäin kiekkopersoona. Tiki Talk -sovellus antaa faneille mahdollisuuden aukoa päätään niin kuin vain Tikkanen pystyy. Sovelluksen avulla pääsee myös seuraamaan Tikin Twitter tweettejä reaaliaikaisesti.

Tiki Talk -sovellus ladattavissa Appstoresta tai suoraan tästä linkistä.

Runsaasti kertoimia ja livevetoa MM-jääkiekkoon löytyy Unibetilta.