Lauri Korpikosken Phoenix Coyotes avasi NHL:n pudotuspelit voitokkaasti. Se otti ensimmäisen kierroksen avausvoiton Chicago Blackhawksista ensimmäisessä jatkoerässä maalein 3-2.

Phoenix oli jo menossa voittoon varsinaisella peliajalla, mutta vieraiden Brent Seabrook oli toista mieltä. Hän tasoitti pelin vain 15 sekuntia ennen varsinaisen peliajan umpeutumista. Ensimmäisessä jatkoerässä kotijoukkueen Martin Hanzal iski voittomaalin ajassa 69.29.

Korpikoski uurasti Phoenixin paidassa kovat minuutit. Hän pelasi ottelussa yli 23 minuuttia ja sai joukkueensa hyökkääjistä toiseksi eniten jääaikaa. Alivoimavastuuta hän kellotti kaikkein eniten.

Joukkueet kohtaavat uudestaan Phoenixissa sunnuntaina aamuyöstä Suomen aikaa.

NHL-ratkaisuotteluihin saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!