JYP:n ykkösketjun tehot löytyivät kreivin aikaan – "Paikkoja on ollut aikaisemminkin"

JYP:n ensimmäisen finaalivoiton takuumiehenä hääräsi JYP-hyökkääjä Harri Pesonen, joka kirjautti tehot 0+3. Ketju Eric PerrinJani Tuppurainen-Harri Pesonen-kokonaisuudessaan nosti omaa suorittamistaan, mitä olikin jo kolmikolta odotettu vaisusti menneiden edellisten pelien jälkeen.

Nyt miehet palasivat runkosarjasta nähtyyn tehokkuuteen, mistä on hyvä ponnistaa tuleviin peleihin.

– Ylivoima-aika ja oletusarvot ovat suuret, niin silloin myös odotetaan tehoja. Pienestä se on ollut kiinni ja paikkoja on ollut aikaisemminkin, mutta upea juttu että saatiin nyt hanoja auki, Pesonen kertoo JYP:n kotisivuilla.

JYP:n hyökkäyspeli oli sekaisin 0-2-tappioon päättyneessä ensimmäisessä finaalipelissä. Yhden yön ja päivän aikana joukkue kuitenkin otti itseään niskasta kiinni ja tuloksena tiistain toisesta finaalista oli selvä 6-2-voitto.

– Ensimmäisen pelin jälkeen meillä vasta alkoivat finaalit. Lahden reissu oli meille hyvä herätys ja osoitti, että mitään ei saada helpolla. Nyt oltiin ihan eri tasolla pelaamisessa.

Finaalisarja on nyt tilanteessa 1-1. Sarja jatkuu torstaina Lahdessa. Mestaruuteen ja Kanada-maljaan vaaditaan neljä voittoa.