JYP:lle on mestaruus katkolla maanantaina Lahdessa, kun joukkueet kohtaavat viidennessä finaalipelissä. Lauantaina JYP pystyi nousemaan useamman kerran takaa rinnalle ja lopulta ohi. Finaalivoitot nyt JYP:lle 3-1.

Lauantaina neljännessä finaalissa Pelicans aloitti ottelun tehokkaammin, mutta JYP-dieselilta otti oman aikansa, ennen kuin tuloksia alkoi syntymään.

– Ensimmäinen erä ei ollut meiltä ihan hyvä, mutta koko ajan parannettiin peliä. Saatiin lisää taistelua ja luistelua otteisiimme. Sitä mukaan pikkaisen alettiin syömään vastustajan energiaa ja saatiin käännettyä peli, eilen maalinkin tehnyt konkaripakki Olli Malmivaara kertoi JYP:n kotisivuilla.

JYP:n leirissä usko ei horju, vaikka välillä vastustaja pääsee rokottamaan. Eilenkin joukkueen vankka tasainen uurastus palkittiin jatkoaikavoitolla.

– Tiedettiin koko ajan, että tullaan takaa tasoihin ja ohi, kun vaan pelataan omaa peliä. Oltiin sitkeitä, ei annettu periksi ja pysyttiin hetkessä. Mentiin eteenpäin ja pelattiin rohkeasti. Hyvä näin, että saatiin vielä voitto kaiken lisäksi kaivettua.

Lue tästä eilisen finaalipelin raportti!