JYP eteni välieristä finaaliin 4-1-otteluvoitoin. Pelkkää voittosaraketta seuraamalla ei näe sitä tosiasiaa, että jokainen peli olisi voinut kääntyä suuntaan tai toiseen. Kaikki pelit päätyivät maalin erolla, ja kolmessa mentiin aina jatkoajalle asti.

– Tämä peli kuvasti hyvin koko sarjaa. Tiukka yhden maalin ottelu, kuten kaikki meidän kohtaamiset tällä kaudella. Oltiin ehkä aavistuksen verran sitkeämpiä ja luotettiin siihen omaan tekemiseen. Saatiin tarvittavat onnistumiset ja sarja voitettua meille, ratkaisevan ottelun voittomaalin iskenyt Mikko Viitanen kertoo JYP:n kotisivuilla.

Myös JYP kippari Juha-Pekka Hytönen nosti hattua vastustajalle kovasta sarjasta.

– Tämä oli varmaan kovin sarja, jossa itse olen ikinä pelannut. Jokaisen yksittäisen tilanteen merkitys oli niin iso ja se oli sitä joka pelissä. Ottelusarja ei tästä enää paljon tasaisemmaksi voi mennä ja muutenkin oltiin Jokereiden kanssa peleissä äärimmäisen tasaisia, Hytönen summasi.