Esa Tikkanen lataa: "Vatasen puuttuminen ei muka heikennä JYPiä – höpöhöpö!"

JYP ja Jokerit aloittavat tänään torstaina SM-liigan välierät Jyväskylässä. Kiekkolegenda Esa Tikkanen on valmis laittamaan lanttinsa likoon sen puolesta, että helsinkiläisryhmä nähdään aikanaan finaaleissa.

– Helsingin Jokerit oli yksi ennakkosuosikeistani ennen pleijareiden alkua. Ja nyt joukkue on vieläpä saanut kokoon kaikki loukkaantumisista kärsineet pelaajat. Jokereilla kaikki on loksahtanut paikalleen, ja joukkue pelaa hienoa jääkiekkoa tällä hetkellä. Sarja menee Jokereille, ”Tiki” perustelee.

Legendan mielestä Teemu Pulkkisen poissaolo kokoonpanosta on ollut yllättävää. Positiivisena hän kuitenkin pitää sitä, että nuori Teuvo Teräväinen sai mahdollisuuden todistaa taitonsa IFK:ta vastaan.

– Teräväinen pelasi erittäin hyvää, hienoa jääkiekkoa tehden pisteet 1+2. Erkka Westerlund varmasti pitää kokoonpanon, jolla joukkue lähetti IFK:n kesälomalle, Tikkanen uskoo.

Ottelusarjan ensimmäisen voiton Tiki ennustaa keskiviikkona menevän helsinkiläisjoukkueelle.

– Uskon Jokereiden vahvuuteen sen perusteella, millä otteella joukkue pelasi IFK:ta vastaan. JYPin ja Jokereiden väliseen otteluun laitetaan siis kakkonen, Tikkanen summaa.

Jyväskyläläisten kohdalla ”Tiki” näkee myös ison ongelman Sami Vatasen loukkaantumisen myötä.

– JYPin valmentaja Jyrki Aho on sanonut, että he pelaavat hyvää jääkiekkoa ilman Sami Vatastakin eikä miehen puuttuminen vaikuta, mikä on höpöhöpö-juttu. Vatanen on ollut liigan tärkein pelaaja playoffseissa, Tikkanen lataa.

SM-liigan illan otteluihin on tarjolla lisäjännitystä Unibetin vetokohteiden muodossa. Avaa pelitilisi tästä ja lunasta samalla 100 euron bonus!


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2.Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!