Blues, kuten heidän heidän vastustajansa Pelicans, ei juurikaan ehdi hengähtää, kun keskiviikkona tärähtää välierät käyntiin. Tavoite on jatkaa samoilla eväillä eteenpäin.

– Hokkuspokkus -tempuilla emme sarjaa kääntäneet. Kova työnteko ja keskittyminen yhteen otteluun kerrallaan ratkaisi. Suurin kiitos kuuluu ehdottomasti joukkueelle, joka halusi parantaa pelaamistaan läpi sarjan paremmin kuin vastustaja. Pelaajien kautta on tullut paljon uskoa ja voimaa, kakkosvalmentaja Mikko Saarinen kertoo Bluesin kotisivuilla.

Ennakkoasetelmia on vaikea povata, molemmat ovat pelanneet loistavasti viimeiset ottelut.

– Sarjasta on vaikea sanoa vielä mitään, kaikki on mahdollista. Vastaan asettuu erityylinen joukkue ja meidän pitää omia kikkoja miettiä hieman. Turhat spekuloinnit voi kuitenkin jättää pois. Huomenna ottelun jälkeen ollaan paljon viisaampia.