Blues venytti ottelusarjan ainakin viidenteen peliin keskiviikkona, kun KalPa kaatui Espoossa. Otteluvoitot KalPalle ovat 3-1. Tänään Bluesin organisaatioon urheilutoiminnan kehittäjäksi nimitetty Peter Ahola uskoo joukkueen mahdollisuuksiin.

– Jos on prosentinkin mahdollisuus, niin siihen on mahdollisuus tarttua. Ei voi mitään muuta miettiä kuin peliä kerrallaan. Mutta niin kauan, kun on edes pieni mahdollisuus, niin siihen pitää uskoa, Ahola kertoi SuomiKiekko-sivustolle.

Bluesille maalinteko on ollut todella tuskaista koko playoff-pelien ajan, mutta keskiviikkona joukkue oli saanut puristuksen muutettua tehokkuudeksi.

– Kun katsoin eilistä peliä, niin peli-ilo ja rohkeus oli toisella tasolla. Vauhti oli hyvää ja tekeminen oli vapautuneempaa. Edellisessä kotipelissä oli sellaista jännittämistä eikä saatu kaikkea irti. Erot eivät ole isoja. Hyvänä päivänä kaikki on mahdollista, kuten nähtiin.

Jobin postia Bluesille tulee Camillo Miettisen kauden päättäneestä loukkaantumisesta. Miettinen sai aivotärähdyksen taklaustilanteessa keskiviikkona.

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!