Lukko kohtaa Bluesin tiistaina Raumalla. Joukkueet saattavat hyvinkin kohdata heti villikortti- eli säälipleijari-kierroksella lauantaina; Blues tällä hetkellä kahdeksas ja Lukko yhdeksäs, jotka ovat joukkueiden todennäköisimmät sijoitukset myös runkosarjan loputtua.

Bluesin kakkosvalmentajan Mikko Saarisen mukaan joukkueen koko kauden yskähdellyt hyökkäyspeli on parantumaan päin, kun kovimmat pelit lähestyvät.

– Lauantain ottelussa pystyttiin hyvällä hyökkäyspelaamisella ja kovalla karvauksella paineistamaan vastustajan puolustajia ja kyettiin myös pitämään HPK:n kipinä sammuksissa. Tiistaina asetelmat tulevat olemaan täysin erilaiset, Saarinen kertoo Bluesin kotisivuilla.

TPS vaanii Lukkoa kolmen pisteen ja SaiPa neljän pisteen päässä, mutta kaikki on Lukon omissa käsissä. Bluesilla ylöspäin on toistakymmentä pistettä, ja Lukko kolme pistettä jäljessä. Paikan kymmenen sakkiin Blues on jo varmistunut.

– Lukolla on panosta ja varmasti heillä on enemmän paineita kuin meillä. Me tiedämme, että pelit jatkuvat torstain jälkeenkin. Lukko on äijäjoukkue ja tulee varmasti kovaa päälle ja karvaa agressiivisesti kotonaan. Meidän pitää kyetä jatkamaan hyvää hyökkäyspeliä ja uskaltaa tehdä hyviä ratkaisuja kiekon kanssa. Emme saa jäädä pojiksi äijien pelissä, Saarinen jatkaa.