Bluesilla on vielä ohut oljenkorsi jatkopeleihin. Joukkue on taistellut urheasti KalPaa vastaan, mutta kuopiolaiset ovat tähän mennessä olleet ratkaisuhetkillä parempia. Maalinteko tuottaa Bluesille tuskaa.

– Maalinteko on ollut meillä melkoinen akilleen kantapää. Se on tietysti paljon pelaajasta kiinni, joskus menee sisään ja joskus ei. Hyökkäämällä tulisi kyetä paineistamaan KalPan puolustajia ja hyökätä rohkeasti yhdessä, kakkosvalmentaja Mikko Saarinen kertoo Bluesin kotisivuilla.

KalPa voi ottaa jo selkeän 3-0-johdon otteluvoitoissa kotihallissaan. KalPa oli runkosarjan paras kotijoukkue, ja Bluesin on pakko jatkoon päästäkseen pärjätä myös vieraissa.

– Kotiotteluissa olemme olleet hyökkäyspäässä aktiivisia. Nyt se aktiivisuus pitää saada myös tänne Kuopioon.

Bluesin ketjuissa on hieman muutoksia. Roope Talaja nousee ykkösketjuun Juuso Ikosen paikalle. Ja Ikonen kolmosketjuun pudottaen Tomi Sallisen kokoonpanon ulkopuolelle.

Maalilla aloittaa Antti Ore.

Joukkuiden kokoonpanot illan otteluun täältä!

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!