TPS:n Marko Anttila: KalPa-voitto tuo virtaa joukkueeseen

TPS kohtaa tänään tiistaina Jokerit Helsingissä.

TPS:n hyökkääjä Marko Anttila myöntää, että haaste on kovimmasta päästä.

– Kova porukka tulee vastaan, se on ihan selvä. Meillä on ollut vähän erikoisia pelejä Jokereita vastaan, on tullut maaleja paljon. Saa nähdä minkälainen peli tulee tiistaina, Anttila sanoo SuomiKiekko.com-sivustolle.

– Kova ja hyvä haaste meille, nähdään millä tasolla ollaan TOP6-joukkuetta vastaan. Ollaan vieraissa pelattu ihan ok, pitää jatkaa sitä trendiä. Kuopiossa puolustettiin KalPaa vastaan viime vieraspelissä hyvin 0-3-voitossa ja pitää Helsingissäkin puolustaa hyvin. On niin taitavia kavereita vastassa.

”Ei mitenkään erityisesti ole heidän peliin kiinnitetty huomiota”

Anttilan mukaan oman pään pitäminen puhtaana on yksi avainasioista.

– Ei mitenkään erityisesti ole heidän peliin kiinnitetty huomiota, tiedetään että heillä on taitavia kavereita. Puolustus samaa luokkaa kuin Kuopiossa ja sitä kautta pystytään hakemaan voittoa.

TPS haki viime torstaina yllätyspisteet Kuopiosta. Sarjajohtajan kaataminen vieraskentällä lisää kummasti itseluottamusta.

– En voi kieltää, että oli hyvä juttu meille. Varmaan sai koko joukkue itseluottamusta, kun oli hyvä esitys ja nollapeli, kun Kuopio ei ole mikään helppo paikka, varmaan tuo virtaa joukkueeseen.


Florida Panthers – Vegas Golden Knights | Maxit Floridalle! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️