Skandaali: KHL-sikajoukkueen valmentaja halutaan ulos Venäjän maajoukkueesta

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

KHL-sikajoukkueen Vitjaz Tshehovin valmentajan Andrei Nazarovin käytös kuohuttaa Venäjällä.

KHL-seura Atlantin toimitusjohtaja Andrei Verevko vaatii Nazarovin potkuja Venäjän maajoukkueesta. Nazarov, joka operoi Zinetula Biljaletdinovin apuvalmentajana Venäjän lippulaivassa, naureskeli perjantaina vaihtoaitiossa, kun Vitjazin kanadalaiset järjestivät joukkotappelun ja mukiloivat Atlantin pelaajia (lue uutinen).

– Maajoukkuevalmentaja hymyilee kaiken kansan nähden vaihtoaitiossa, kun hänen pelaajansa hakkaavat Venäjän maajoukkueen pelaajia Vishnevskiä, Zubarevia, Zherdeviä ja muita. Minussa tämä saa aikaan vihaa ja hämmennystä. Häpesin. Sillä hetkellä en voinut tehdä mitään, Verevko sanoo Atlantin tiedotteessa.

– Olen pahoillani pelaajieni puolesta. Aion taistella, että tällaisia valmentajia ei olisi Venäjän maajoukkueessa! Miten nämä pelaajat voivat olla samassa vaihtoaitiossa tällaisen henkilön kanssa?

Ilmassa on todellista skandaalinkäryä, sillä Verevko uhkaa olla päästämästä Atlantin pelaajia maajoukkueeseen. Samalla hän ilmoittaa lähettävänsä Venäjän jääkiekkoliiton puheenjohtajalle Vladislav Tretjakille videomateriaalia perjantaisesta pelistä.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!