Raimo Summanen avainpelaajan penkittämisestä: Jotkut pelaavat, toiset huilaavat

Nuori Pelicans haastaa JYPin! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

KHL-seura Avangard Omsk otti makean voiton sunnuntaina, kun se kukisti kotonaan Pietarin SKA:n 5-3.

Omskin päävalmentajan Raimo Summasen parjaama Karri Rämö sai toimia luukkuvahtina ja merkit viittaavat edelleen siihen, että Summanen luottaa enemmän Aleksei Kuznetsoviin kuin Rämöön. Summanen haluaa voittoja torjuvan maalivahdin ja tätä kriteeriä ei Rämö ole viime aikoina pystynyt täyttämään.

Lehdistötilaisuudessa nähtiin tällä kertaa vähäsanainen ja huojentunut suomalaisluotsi.

– Otettiin hyvä voitto. Tuleva tauko tulee olemaan hyödyllinen. Olemme ansainneet levon, Summanen sanoi.

Summanen lepuutti avainpuolustaja Martin Skoulaa, mikä ihmetytti toimittajia. Myös Aleksei Kaljuzhnin vaisuus sai aikaan kysymyksiä.

– Olemme toimineet kuusi viikkoa tällä tavalla: jotkut pelaavat, toiset huilaavat. Martin on pelannut ilman taukoa ja jääaika on yleensä 28 minuuttia. Tänään hän sai levätä. Kaljuzhni pelasi hyvin, mutta hän oli vähän huonovointinen sairastelun vuoksi.

SKA-voitossa huomioitavaa on se, että Summasen Omsk pystyi tekemään peräti viisi maalia. Edeltävät 14 peliä Omsk operoi keskimäärin alle kaksi tehtyä maalia per ottelu, mitä voi pitää vähintäänkin katastrofina. Nimittäin tosiasia on, että Summaselta odotetaan hyökkäysvoittoista ja maalirikasta Omskia – tähän ei Summasen edeltäjä ja potkut saanut Rostislav Cada pystynyt, vaikka teki parempaa tulosta kuin Summanen.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Nuori Pelicans haastaa JYPin! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!