Tappara on julkistanut kasan uusia pelaajasopimuksia.

Aleksander Barkov jr on Tapparan mies tulevillakin kausilla. 16-vuotias keskushyökkääjä on tehnyt Tapparan kanssa kolmevuotisen sopimuksen.

– Olemme erittäin mielissämme, kun tämän tason pelaajalupaus on päättänyt jatkaa kehittymistä kasvattajaseurassaan. Pitkä sopimus on samalla osoitus Barkovin halusta pelata Tapparassa ja luottamuksesta nykyistä ja tulevaa valmennusta kohtaan, Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen sanoo seuratiedotteessa.

Barkovin lisäksi Tappara on kiinnittänyt kaksi muutakin seuran B- ja A-nuorten kautta SM-liigaan ponnistanutta pelaajaa. Sekä hyökkääjä Jukka Peltola että puolustaja Joonas Liimatainen ovat tehneet kolmevuotiset jatkosopimukset.

– Halusimme pitää omat kasvattimme joukkueessa. He ovat peliesityksillään lunastaneet paikkansa ja odotamme kehityksen jatkuvan tulevinakin vuosina, kertoo toimitusjohtaja Mikko Leinonen.