KHL-seura Sibir Novosibirskissa vaihdetaan pelaajia sen verran kovaa tahtia, että seuran nettisivut kaatuivat useiksi tunneiksi myöhään perjantaina.

Samana päivänä varmistui ensin KHL:n parhaimpiin maalintekijöihin lukeutuvan venäläisen maajoukkuehyökkääjän Vladimir Tarasenkon siirto SKA Pietariin. Vaihtokaupassa Sibiriin matkasi Vjatsheslav Soloduhin.

Vähän aiemmin Sibiristä lähti puolustaja Vjatsheslav Belov, joka suuntasi Janne Niskalan Atlantiin, josta lähetettiin toiseen suuntaan puolustaja Rafael Batirshin. Eikä siinä vielä kaikki. Dinamo Moskova nappasi Sibiristä puolustaja Aleksandr Kutuzovin, joka vaihdettiin saman pelipaikan Aleksandr Tarasoviin.

Lisäksi Sibirin hyökkääjä Konstantin Bogdanovski on tätä nykyä Avtomobilistin pelaaja. Tulopuolella on vielä hyökkääjä Maksim Ignatovitshin, joka on pelannut alemmassa liigassa. Sibir hankki myös uuden hyökkääjän, kun Amurista potkut saanut Viktor Aleksandrov saapui joukkueen vahvuuteen.

Sibir olisi todennäköisesti kaupannut myös suomalaisen Jori Lehterän, mutta ikävä loukkaantuminen esti siirron Raimo Summasen Avangard Omskiin, joka perjantaina myönsi Lehterän olleen hankintalistan ykkösnimi (lue uutinen). Sibirissä pelaa myös suomalainen Jonas Enlund, jonka nimeä ei ole esiintynyt missään siirtohuhuissa.