Pikkuleijonien voiton takeena tasaisuus ja huikea maalivahti!

Suomen nuorten maajoukkueen hienon 4-0 lukemiin päättyneen Tshekki-voiton takeena oli koko joukkueen tasaisuus sekä maalivahti Sami Aittokallion huikea vire. Aittokallio jatkoi siitä, mihin USA:ta vastaan jäi.

Maaleja Pikkuleijonat tekivät laajalla rintamalla, sillä jokaiseen osumaan löydettiin eri tekijä: 1-0 Alexander Ruuttu, 2-0 Miro Aaltonen, 3-0 Joonas Donskoi ja 4-0 Teemu Pulkkinen (kuvassa).

Suomen ykkösvitja Mikael GranlundMarkus Granlund-Teemu Pulkkinen oli ottelussa silmiinpistävän ylivoimainen ja aiheutti jatkuvaööa syötöllä päänvaivaa tshekkipuolustukselle. Viimeistely olisi kuitenkin jälleen voinut olla muutaman asteen terävämpää.

Pikkuleijonien seuraava ottelu eli puolivälierä joko Slovakiaa tai Sveitsiä vastaan pelataan tiistaiaamuna kello 4 Suomen aikaa.