Molemmat Granlundit ja Hirschovits loistavat poissaolollaan

IFK:n päävalmentaja Petri Matikainen on tehnyt lauantaisen KalPa-voiton jälkeen muutoksia ketjuihin. Supertähti Mikael Granlund ja velipoika Markus eivät kuulu miehistöön, joka kohtaa TPS:n tiistaina. Samoin siirtohuhujen keskellä luistellut Kim Hirschovits on jätetty pois kokoonpanosta.

Petteri Wirtasen ja Erkki Rajamäen kaveriksi tulee nuori Aki Kivelä, jolla on tällä kaudella pelattuna 3 liigaottelua. Vajaa viikko sitten joukkueeseen liittynyt Tyler Redenbach hyökkää Kimmo Kuhdan ja Eero Somervuoren kanssa.

Nyholm-Liivik-Pöysti jatkaa entisellään ja haalariosasto on tänään muodossa Miikka Tuomainen-Micke Åsten-Niklas Huovila. Huovila on pelannut tällä kaudella 2 matsia ja Åsten 12, joten nuoruuden intoa ja Tuomaisen kovia pommeja on odotettavissa tältä kolmikolta. Alakerta jatkaa samassa koostumuksessa.

Ottelusta sivussa ovat: Markus Granlund, Markus Kankaanperä, Ville Peltonen, Turo Järvinen, Janne Pesonen, Mikko Vainonen, Mikael Paunio, Mika Norja, Juuso Riksman, Miihkali Teppo, Kim Hirschovits, Christian Silfver, Juuso Salmi, Niko Piiparinen, Mikael Granlund ja Kristian Tuohilampi.

//


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!