Hannu Jortikka voitosta: En ole tyytyväinen!

Suomalaisvalmentaja Hannu Jortikka ei ollut tyytyväinen joukkueensa otteisiin, vaikka Amur Habarovsk voitti tiistain ainoassa KHL-matsissa Lev Popradin 4-1.

Jortikan kritisoi joukkueensa asennetta.

– Kaikkein tärkeintä on, että saimme kolme pistettä. En ole tyytyväinen: liike oli huonoa, syötöt olivat huonoja. Mutta mikä tärkeintä – emme olleet henkisesti valmiita taistelemaan, Jortikka pauhasi lehdistölle.

– Pelaajat eivät vieläkään ymmärrä, että jokainen KHL-piste pitää voittaa. Ylipäätään olen hyvin iloinen, että saimme kolme pistettä.

Amurin Mikko Mäenpää jäi ilman tehomerkintöjä. Amur jatkaa vakuuttavaa menoaan ja pudotuspelipaikka on enää muutaman voiton päässä. Itäisen konferenssin kakkospaikka irtoaa tällä hetkellä 67 pisteellä.

//