Summasen valmennusryhmä auki – Barkov miettii

Ässät - Tappara keskiviikkona! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!

Raimo Summanen esitellään tänään virallisesti medialle KHL-seura Avangard Omskin päävalmentajana.

Uutisoimme aiemmin, että Summanen jää ilman vaatimaansa General Managerin -pestiä. Venäläismediassa vahvin GM-ehdokas on tällä hetkellä Lev Popradin kakkosvalmentaja Vladimir Kapulovski. Nimitys vaatii tosin Summasen hyväksynnän.

Sen sijaan jo varmana tietona useassa mediassa uutisoitu valmennusryhmä on edelleen päättämättä. Summanen veti ensimmäisen jääharjoituksen yksin. Ex-Tappara ja Metallurg Magnitogorskista potkut saanut Aleksander Barkov oli antanut alustavan hyväksynnän Summasen apuvalmentamisesta, mutta eilen Barkov on pyytänyt miettimisaikaa.

Mikäli Barkov kieltäytyy pestistä, voi remmiin astua entinen Omsk-puolustaja Juri Panov. Valko-Venäjää viime MM-kisoissa valmentamut Eduard Zankovets liittyy todennäköisesti Summasen valmennusryhmään.

//

Ässät - Tappara keskiviikkona! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!