Summanen neuvotteli itselleen valttikortin?

Raimo Summanen on todennäköisesti neuvotellut itselleen todellisen valttikortin Avangard Omskissa.

Omskpressin mukaan tuore päävalmentaja Summanen on saanut sopimukseen pykälän, jossa hän osallistuu General Managerin valintaan. Käytännössä Summanen saa siis GM:ksi haluamansa henkilön, joka sementoi Summasen asemaa seurassa.

Uutisoimme aiemmin, että Summanen jäi ilman vaatimaansa General Managerin -pestiä. Venäläismediassa vahvin GM-ehdokas on tällä hetkellä Lev Popradin kakkosvalmentaja Vladimir Kapulovski.

Summasen GM-sopimuspykälä ei olisi mikään ihme, sillä viime kaudella suomalaisluotsin savustaminen tapahtui juurikin General Managerin toimesta. Summanen riitaantui Jaromir Jagrin johtaman opposition kanssa ja GM Anatoli Bardin asettui pelaajien puolelle. Bardin erotettiin tehtävästä viime lokakuussa ja Jagr jatkaa uraansa NHL:ssä.

//