Detroit Red Wings pääsi tuskastaan lauantain NHL-kierroksella. Anaheim Ducksin alamäki sai sen sijaan jatkoa. Red Wings katkaisi kuuden ottelun pituiseksi venyneen tappiokierteensä jyräämällä Ducksin kotonaan lukemin 5-0. Pitkän vieraskiertueen päättäneelle Anaheimille tappio oli viides peräkkäinen.

Anaheimin Teemu Selänteen iltapuhde päättyi jo kolmannen erän alussa. Selänne sai ensin 2+10 minuuttia epäurheilijamaisesta käytöksestä ja Detroitin rankaistua ylivoimalla suomalaisveteraanin kommentit toivat vielä suihkukomennuksen.

Detroit pommitti ahkeraan Anaheimin maalia. Laukaukset olivat 40 minuutin pelin jälkeen Red Wingsin eduksi 36-13 ja päätössummerin soidessa 50-22.

DETROIT – ANAHEIM 5-0 (1-0,2-0,2-0)
Valtteri Filppula, Detroit 0+1, +3, 0, 4, 14:39
Saku Koivu, Anaheim 0+0, 0, 0, 3, 16:34
Toni Lydman, Anaheim 0+0, -1, 0, 0, 14:39
Teemu Selänne, Anaheim 0+0, 0, 22, 0, 12:45

Suomalaisten tilastoissa maalit+syötöt, plusmiinus, jäähyminuutit, laukaukset ja peliaika.