Lahden Pelicans nousi SM-liigan kärkeen voitettuaan torstaina Turussa TPS:n 5-0. Pelicans hallitsi ottelua selvästi toisesta erästä alkaen, eikä TPS saanut hyökkäyspeliinsä ryhtiä. TPS kärsi myös heikosta maalivahtipelistä.

Ensimmäisessä erässä Pelicans siirtyi Pekka Jormakan ja Tommi Paakkolanvaaran maaleilla 2-0 -johtoon ja toisessa erässä Max Wärnin ylivoimamaalin jälkeen TPS vaihtoi maalivahtinsa Aleksis Ahlqvistin Marek Schwarziin. Ensi kertaa Schwarz antautui toisen erän lopulla, kun Arttu Luttinen maalasi Pelicansille ylivoimalla. Kolmannessa erässä TPS oli alistunut kohtaloonsa ja Markus Seikola teki Pelicansille vielä viidennen maalin.

Kolme IS-tähteä sai Jormakka, kaksi tähteä Wärn ja yhden tähden Paakkolanvaara. Kaikki keräsivät tehopisteet 1+1.

TPS – Pelicans 0-5 (0-2,0-2,0-1)
5.52 0-1 Pekka Jormakka (Max Wärn, Joonas Jalvanti)
15.16 0-2 Tommi Paakkolanvaara (Teemu Rinkinen, Aaron Brocklehurst)
23.05 0-3 Max Wärn (Pekka Jormakka, Justin Hodgman) yv
35.54 0-4 Arttu Luttinen (Ryan Lasch, Tero Koskiranta) yv
52.56 0-5 Markus Seikola (Tommi Paakkolanvaara, Marko Pöyhönen)
TPS: Aleksis Ahlqvist 6+4=10