Salon lämäri puhui – Nokelaiselle kauden avausmaali

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS


USA:n kiitospäivän jälkeinen vapaapäivä ei ollut sitä NHL:ssa, jossa pelattiin kiireinen 13 ottelun kierros. Suomalaisittain päivä sujui hienosti neljän pelaajan heilutettua maaliverkkoa. Veräjänvartijoiden kannalta menestys ei ollut yhtä hyvää, sillä kaikki kolme suomalaisvahtia poistuivat kaukalosta tappio niskassaan.

Ainoana suomalaisena voittomaalin nimiinsä sai Sami Salo, jonka Vancouver Canucks kukisti Phoenix Coyotesin vieraissa 5-0. Veteraanipakin kuuluisa lämäri puhui toisen erän alussa vieden Vancouverin 1-0 -johtoon.

Kolmannen peräkkäisen voiton ottaneen Vancouverin hahmoja olivat sentteri Ryan Kesler ja maalivahti Cory Schneider. Kesler (1+1) iski itse 2-0 -lukemat ja syötti Canucksin kolmannen maalin vain reilut kaksi minuuttia Salon kauden viidennen osuman jälkeen. Schneiderille nollapeli oli toinen peräkkäinen.

Viidennen kerran tällä kaudella verkkoa heiluttanut Valtteri Filppula teki myös 1-0 -maalin Detroit Red Wingsin katkaistua Boston Bruinsin 10 ottelun voittoputken. Henrik Zetterbergin syötöstä osunut Filppula ja vahvavireinen Pavel Datsyuk veivät osumillaan Detroitin johtoon, mutta Boston nousi molemmilla kerroilla tasoihin.

Detroit voitti lopulta rangaistuslaukauskilpailun päätteeksi 3-2. Neljännen peräkkäisen täyden pistepotin napanneen Red Wingsin pelaajista rankkarikisassa osuivat Datsyuk ja Todd Bertuzzi. Bostonin ainoasta onnistumisesta vastasi Nathan Horton.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS