Teemu Selänteen, Saku Koivun ja Toni Lydmanin edustama Anaheim sai maistaa jo liian tutuksi tullutta tappion karvasta kalkkia, kun Minnesota haki pisteet sen kotiareenalta maalein 3-2. Anaheimille tappio oli jo kymmenes viimeisessä kahdessatoista ottelussa.

Minnesotan voiton avaimia olivat vahva avauserä ja Niklas Bäckströmin maalivahtipeli. Wild iski kaikki osumansa jo ensimmäisen 20-minuuttisen aikana ja lähetti Ducks-vahti Jonas Hillerin vaihtopenkille.

Kaukalon ykköstähdeksi valittu Bäckström torjui 32 laukausta, joista 25 viimeisen kahden erän aikana Anaheimin painostaessa. Hän päästi jälkimmäisen osuman vasta 49 sekuntia ennen päätössummeria.

Minnesotan Mikko Koivu ja Anaheimin Saku Koivu kohtasivat toisen kerran tällä kaudella. Sakun Ducks oli parempi reilut kaksi viikkoa sitten Wildin hallissa lukemin 3-2. Saku pelasi jälleen suurimman osan illasta Teemu Selänteen ja Andrew Coglianon välissä. Mikon laidoilla luistelivat Dany Heatley ja Devin Setoguchi.

NHL sunnunataina (13.11.2011)

FLORIDA – PHILADELPHIA 2-3 (0-1,1-1,1-1)

Mikko Koivu, Minnesota 0+0, -1, 2, 1, 20:37

VANCOUVER – NY ISLANDERS 4-1 (1-0,1-1,2-0)

Sami Salo, Vancouver 0+0, -1, 0, 4, 21:45

Suomalaisten tilastoissa maalit+syötöt, plusmiinus, jäähyminuutit, laukaukset ja peliaika.