Lehtosen Dallasille taas tappio


Dallas Starsin mahtava alkukausi on kääntymässä synkäksi. Toisessa peräkkäisessä ottelussa nollille jääneen Dallasin tappioputki venyi jo neljän kamppailun mittaiseksi texasilaisten taivuttua perjantaina Colorado Avalanchen hallissa 0-3.

Dallas jäi nollille myös tiistain kotiottelussa Floridaa vastaan. Stars on tehnyt menossa olevan tappioputkensa aikana yhteensä vain kolme maalia.

Coloradon Jean-Sebastien Giguere joutui torjumaan nollapelinsä eteen vain 24 laukausta. Dallas-kapteeni Brenden Morrow kaipaakin vastustajien maalivahdeille enemmän töitä.

– Emme lähettäneet tarpeeksi kiekkoja heidän maalille ja laukaisutilasto (45-24) osoittaa sen. Vastustajalla oli kaksi kertaa enemmän laukauksia ja sitä on tapahtunut viime aikoina aika usein, Morrow sanoi Dallasin verkkosivuilla.

Maalivahti Kari Lehtonen piti Dallasin mukana kamppailussa. Kahdesti antautunut Lehtonen torjui ensimmäisen 40 minuutin aikana 32 laukausta ja yhteensä 42. Kiekkosateeseen joutunut suomalainen saikin kehut valmentajaltaan.

– Kari oli selvästi paras pelaajamme – taas. Muiden jätkien pitäisi nostaa tasoaan, mutta sitä ei tapahdu, Dallas-luotsi Glen Gulutzan vaati.

COLORADO – DALLAS 3-0 (1-0,0-0,2-0)
DAL: Kari Lehtonen 44/42