Lajuselle ensimmäinen ottelu KHL-liigassa

Patrik Laine ja kumppanit Flyersin vieraana! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!


Minskin Dynamo koki KHL-liigassa sunnuntaina yllätystappion, kun Avtomobilist Jekaterinburg, liigan yksi heikoimmista joukkueista, voitti valkovenäläiset 4-2. Jere Karalahti oli laukonut Minskin 1-0 -johtoon ja Andrei Stas tasoitti Teemu Laineen syötöstä vielä 2-2:een. Jekaterinburg nousi kuitenkin voittoon Ilja Maljushkinin ja Alexander Stepanovin maaleilla.

Ari Ahonen torjui kolmannen voittonsa Metallurg Magnitogorskin maalilla 2-1 päättyneessä kotiottelussa Metallurg Novokuznetskia vastaan. Sergei Mozyakinin avausmaalin jälkeen Alexander Golovin tasoitti Jyrki Välivaaran syötöstä Novokuznetskille 1-1:een. Ikinuori Sergei Fedorov yllätti lopussa kuitenkin Teemu Lassilan ja ratkaisi voiton Magnitogorskille. Ville Lajunen pelasi Magnitogorskin puolustuksessa ensimmäisen ottelunsa.

Hannu Jortikan valmentama Amur Habarovsk ei noussut KHL:n itäisen konferenssin kärkeen hävittyään sunnuntain vierasottelussaan Avangard Omskille 2-3. Omsk vankisti asemiaan itäisen konferenssin kakkospaikalla ja on enää kahden pisteen päässä toisena olevasta Amurista. Karri Rämö oli Omskin luukkuvahtina.

KHL sunnuntaina:

Avangard Omsk – Amur Khabarovsk 3-2
Baris Astana – HC Lev 2-1
Jekaterinburg Avtomobilist – Dynamo Minsk 4-2
Metallurg Magnitogorsk – Metallurg Novokuznetsk 2-1
Traktor Tseljabinsk – TsSKA Moskova 2-1
Juga Hanty-Mantisk – Novosibirsk 4-1
Vitjaz Tsehov – Severstal Tserepovets 1-3
Dynamo Riika – Spartak Moskova 4-1