Lauantaisen Tshekki-ottelun kahden maalin mies Jarkko Immonen kertoo SuomiKiekko.com-sivuston haastattelussa, mistä ryhtiliike Vänäjä-matsiin nähden johtui. Karjala-turnauksen historiaa tehnyt hyökkääjä kertoo totta kai myös, millä eväin sunnuntaina lähdetään Ruotsin kaatoon.

Onko mahtavaa jälkeä tehnyt ykkösketju jo valmis paketti MM-kisoihin?

En tiedä, onko tämä vielä valmis ketju MM-kisoihin. Hieno on kuitenkin pelata jätkien kanssa. Tosi kivaa on aina ollut, kun ketju on ollut koossa.

Kisoihin on vielä pitkä aika ja kovia pelimiehiä on sinne tulossa, että katsotaan sitten. Mutta ei ole valittamista näissä jätkissä. Tänään ainakin tuntui, että aina kun saatiin peli käännettyä, niin saatiin painetta vastustajan päätyyn ja paikkoja sitä kautta.

Mistä syntyi ero torstain kamppailuun?

//

Totta kai me tiedostettiin, että torstaina Venäjä-pelissä oli huono alku. Keskityimme hyvin välipäivänä ja oli hyvä että siinä pelissä oli nouseva suhdanne, joka saatiin jatkumaan tänään.

Viime pelissä keskialueella menetettiin kiekkoja eikä pelattu siinä niin fiksusti, mutta tänään onnistuttiin siinä hyvin.

Herättääkö Ruotsi normaalia enemmän tunteita?

On se aina jollain tavalla kai isompi juttu, mutta ei sunnuntain peli sen ihmeellisempi ole. Totta kai hieno tunnelma siinä on, isänpäivä ja hieno peli, niin se on jo sinänsä hieno tapahtuma.

Mitä parannettavaa jäi vielä sunnuntaiksi?

Tavoitteena on pitää samanlainen, vahva, alku. Fiksua peliä, kuten Tshekkiä vastaan oli. Jatketaan siitä.

Haastattelu: Kai Lintinen


//