Jukka Jalonen jatkaa toistaiseksi Leijonien päävalmentajana, mutta hänen tulevaisuudestaan käydään jatkuvasti spekulointia. Viime kevään maailmanmestaruus on tietenkin nostanut Jalosen osakkeita merkittävästi. Hiljattain mediassa esiintyi huhuja, että Jalonen toimisi ensi kaudella Jokereiden valmentajana.

– Ei mua ole kyselty yhtään mihinkään. Se on joku juttu vaan, Jalonen ilmoitti Leijonien tiedotustilaisuuden yhteydessä.

Mikään salaisuus ei ole, että Jalonen on saanut Venäjän KHL-liigasta rahakkaita tarjouksia. Jalonen ei myöskään kiistä, etteikö voisi valmentaa Venäjällä tulevaisuudessa, mutta vielä asia ei ole ajankohtainen.

– Mulla on ensin edessä tää Karjala-turnaus ja tää ja ensi kausi maajoukkueessa. Ei pysty miettimään vielä Venäjää tässä vaiheessa. Jos joskus miettii, on sinne vielä pitkä matka, Jalonen naurahti.