HIFK-tähden resepti: Ajatusta hommaan mukaan!


SuomiKiekko.com-sivusto pääsi tällä kertaa tivaamaan Janne Pesosen kuulumisia, kun takana on jo useampi peli uuden työnantajan HIFK:n paidassa. Mies myöntää, että kuten koko joukkueella, on myös Pesosella itsellään vielä reilusti parannettavaa.

Kuinka pelisi ovat mielestäsi lähtenyt käyntiin HIFK:ssä?

Reilusti parannettavaa on, ei ole parasta terää saatu irti. Mutta luottoa on vahvasti joukkueen tekemiseen, että kyllä se sieltä löytyy. Tarvitsee jokaisen ymmärtää, että hommia pitää tehdä paljon.

Millä osa-alueissa pystyt parantamaan peliäsi?

Kyllä varmasti joka osa-alueella riittää tekemistä. Yritystä on ollut hirveästi, mutta vähän yritystäkin voisi jättää vähemmälle ja saada ajatus siihen kunnolla mukaan. Sellainen fiilis on, että oikeasti ajatus ja työnteko siihen niin siitä se lähtee.

Kevään MM-kisojen jälkeen kävit hakemassa NHL:stä pelipaikkaa Winnipeg Jetsin testileiriltä, mutta sopimusta ei syntynyt. Myös monien muiden tahojen kerrottiin olevan kiinnostuneita palveluksistasi. Mitkä tekivät saivat sinut valitsemaan HIFK:n?

Siinä oli aika paljon muitakin tahoja esillä, mutta koin yksinkertaisesti, että IFK on paras vaihtoehto, ja olen ollut erittäin tyytyväinen, että tulin tähän tulokseen.

Onko NHL vielä mielessä tulevaisuudessa?

Kyllä ajatuksena tässä on IFK, ja täällä yritetään saada kaikki paras irti. Sen jälkeen katsotaan tietenkin missä mennään ja mitä tehdään, mutta nyt keskitytään täysillä tähän hommaan.

Haastattelu: Kai Lintinen