Valko-Venäjän päävalmentaja Kari Heikkilä ei saanut voittotiliään auki toisessakaan maaottelussa.

Torstaina Valko-Venäjä hävisi Slovenialle tennislukemin 0-6 Polesie Cupin avausottelussa ja perjantaina Heikkilän miehistö jäi Venäjän kakkosjoukkueen jyräämäksi 1-4. Suomalaisluotsi näki kuitenkin parannusta.

– Meille tämä oli iso askel eteenpäin. Eilen oli hermostunut ottelu, mutta tänään pelasimme kuin joukkue. Ensimmäiset kaksi erää olivat hyviä, Heikkilä arvioi Goals.by-sivustolle.

– Ehkä toisen eräsn ensimmäiset 10 minuuttia eivät olleet parhaita, mutta meillä oli mahdollisuudet tehdä toinen ja kolmas maali. Kuitenkaan tämä ei riittänyt – emme onnistuneet maalinteossa ja aloimme tehdä virheitä. Haluan kuitenkin antaa joukkueelleni tunnustuksen hyvästä työstä.

Turnauksen viimeisessä mittelössä Heikkilän Valko-Venäjä pelaa Tanskaa vastaan.

//