Ennen maaottelutaukoa pahasti rämpinyt HIFK palasi tositoimiin paremmassa iskussa tyrmättyään Lukon Helsingissä 4-1. Lukko pelasi vaisusti ja HIFK ansaitsi voittonsa. Markus Granlund oli illan hahmo tehtyään veljensä Mikaelin syötöstä kaksi maalia.

Mikael Granlund antoi kolmen minuutin jälkeen loistosyötön pikkuveljelleen Markukselle, joka nosti HIFK:n rystyltä johtoon. Muuten avauserä oli pelillisesti heikkotasoinen.

Toisessa erässä Eero Somervuori maalasi rannelaukauksellaan HIFK:n 2-0 -johtoon. Mikael Granlund karvasi kiekon itselleen hieman myöhemmin ja antoi Markukselle komean syötön, josta tämä teki illan toisen maalinsa. Jussi Pesonen kavensi tositoimiin palanneiden Lauri Tukosen ja Perttu Lindgrenin rakentamasta paikasta 1-3:een, mutta Kimmo Kuhdan maali päätti Lukon kirin.

Päätöserässä HIFK keskittyi varjelemaan johtoaan ja pelasi varsin fiksusti. Kolme IS-tähteä sai Markus Granlund, kaksi tähteä Mikael Granlund ja yhden tähden Mikko Kurvinen.

HIFK – Lukko 4-1 (1-0,3-1,0-0)

3.13 1-0 Markus Granlund (Mikael Granlund, Janne Pesonen)
22.43 2-0 Eero Somervuori (Mikko Kurvinen, Mikko Kousa)
24.51 3-0 Markus Granlund (Mikael Granlund)
31.09 3-1 Jussi Pesonen (Perttu Lindgren, Lauri Tukonen) sr
39.37 4-1 Kimmo Kuhta (Petteri Wirtanen, Turo Järvinen)