Huhujen mukaan alle 20-vuotiaiden nuorten Leijonien päävalmentaja Raimo Helminen ei olisi saamassa supertähteään Mikael Granlundia mukaan nuorten MM-kisoihin Kanadaan vuodenvaihteessa. Granlundin epäillään mielummin keskittyvän seurajoukkueeseen, sillä onhan taskussa jo aikuisten MM-kulta viime keväältä.

Granlund kuitenkin tyrmää huhut SuomiKiekko.com-sivuston haastattelussa. Oululaislähtöinen peluri sanoo, että virtaa todellakin riittää myös nuorten MM-mittelöille, sillä ne ovat Kanadassa aina huikea tapahtuma.

– Todellakin löytyy virtaa kisoihin. Siitä tulee on ihan huikea tapahtuma. Siellä on 20 000 katsojaa joka ikisessä pelissä. Kisat ovat Kanadassa suurin juttu olympialaisten ja Stanley Cupin jälkeen, Granlund sanoo SuomiKiekko.com-sivuston haastattelussa.

– Se kertoo aika paljon tapahtumasta. Virtaa löytyy varmasti kaikilla, jotka siellä pääsevät pelaamaan, nuori supertähti jatkaa.

SuomiKiekko.com-sivusto julkaisee maanantaina Granlundin laajan erikoishaastattelun, joten pysyttele sivustolla!

//