Bergenheim vihdoin Floridan kokoonpanossa

Pian jatkuu Valioliiga!

Valioliigan ja Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Valioliigan ja Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS


Seitsemästä ottelusta sivussa ollut hyökkääjä Sean Bergenheim teki paluun Florida Panthersin kokoonpanoon torstaina. Bergenheim oli joukkueensa ahkerimpia laukojia, mutta jäi ilman pistemerkintöjä Floridan taivuttua kotihallissaan Chicago Blackhawksille rangaistuslaukauskilpailun päätteeksi 2-3.

Kumpikin maalivahti vietti kiireistä iltaa. Kaukalon ykköstähdeksi valittu Chicagon Corey Crawford kirjautti tililleen 41 torjuntaa, joista neljä tuli Bergenheimin laukauksista. Crawford piti lisäksi maalinsa puhtaana rankkarikisassa.

– Tämä oli maalivahdin voitto. Crow pelasi loistavasti ja piti meidät mukana ottelussa. Ei tämä ollut kaunis voitto, mutta pitää antaa Crow´lle tunnustusta, Chicagon päävalmentaja Joel Quenneville sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Kakkostähden tittelin saanut Floridan tulokasvahti Jacob Markström venyi kiekon eteen 31 kertaa. Markström torjui Chicagon kaksi ensimmäistä rankkaria, mutta joutui antautumaan viimeisenä ampuneen Patrick Kanen edessä.

FLORIDA – CHICAGO 2-3 rl (0-1,1-1,1-0,0-0)

Sean Bergenheim, Florida 0+0, 0, 0, 4, 13:35
Sami Lepistö, Chicago 0+0, +1, 2, 1, 12:02

Suomalaisten tilastoissa maalit+syötöt, plusmiinus, jäähyminuutit, laukaukset ja peliaika.