Seitsemästä ottelusta sivussa ollut hyökkääjä Sean Bergenheim teki paluun Florida Panthersin kokoonpanoon torstaina. Bergenheim oli joukkueensa ahkerimpia laukojia, mutta jäi ilman pistemerkintöjä Floridan taivuttua kotihallissaan Chicago Blackhawksille rangaistuslaukauskilpailun päätteeksi 2-3.

Kumpikin maalivahti vietti kiireistä iltaa. Kaukalon ykköstähdeksi valittu Chicagon Corey Crawford kirjautti tililleen 41 torjuntaa, joista neljä tuli Bergenheimin laukauksista. Crawford piti lisäksi maalinsa puhtaana rankkarikisassa.

– Tämä oli maalivahdin voitto. Crow pelasi loistavasti ja piti meidät mukana ottelussa. Ei tämä ollut kaunis voitto, mutta pitää antaa Crow´lle tunnustusta, Chicagon päävalmentaja Joel Quenneville sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Kakkostähden tittelin saanut Floridan tulokasvahti Jacob Markström venyi kiekon eteen 31 kertaa. Markström torjui Chicagon kaksi ensimmäistä rankkaria, mutta joutui antautumaan viimeisenä ampuneen Patrick Kanen edessä.

FLORIDA – CHICAGO 2-3 rl (0-1,1-1,1-0,0-0)

Sean Bergenheim, Florida 0+0, 0, 0, 4, 13:35
Sami Lepistö, Chicago 0+0, +1, 2, 1, 12:02

Suomalaisten tilastoissa maalit+syötöt, plusmiinus, jäähyminuutit, laukaukset ja peliaika.