Jokereiden peli on ollut tällä viikolla takkuista, kun pataan on tullut sekä JYPiltä että HIFK:lta. Jokeri-luotsi Erkka Westerlund myöntää, että huolissaan pitää aina olla tappiopelien jälkeen. Mies kuitenkin korostaa, että suoritukset eivät ole kuitenkaan olleet aivan surkeita.

– Ei IFK-peli kyllä ollut kummaltakaan joukkueelta parasta peliä. Meidän puolustus toimi jotenkin, mutta hyökkäyspeliin ei saatu energiaa. Ehkä yksi huonoimmista peleistä tällä kaudella, Westerlund sanoo Jokereiden verkkosivujen haastattelussa.

– Ei suoritus kuitenkaan ihan heikko ole. Huolissaan pitää toki olla ja suoritusta pitää parantaa, mies jatkaa.

Seuraavaksi Jokerit kohtaa Isomäellä Porissa lauantaina Ässät.

– Kova paikka on edessä. Ässät lauantaina Porissa, varmasti on tiukka paikka tulossa. Paketti on pidettävä kasassa koko pelin ajan. Ollaan yllätysvalmiita. Meillä on paljon nuoria poikia kokoonpanossa ja Ässät onkin jopa ennakkosuosikki, Westerlund sanoo.