TPS:n tilanne näyttää surkeiden alkukierrosten jälkeen positiivisemmalta.

Perjantain kotiottelussaan joukkue voitti jatkoajalla Jokerit 4-3. Tomas Mojzis teki turkulaisten voittomaalin ylivoimalla, kun jatkoaikaa oli jäljellä enää kymmenen sekuntia.

– Me pelattiin välillä todella hyvin. Se ei aina mene niin, että vastustaja on umpisurkee kun tepsi voittaa. TPS on mainettaan parempi jääkiekkojoukkue. Tulette näkemään vielä kun kausi menee eteenpäin, kertoi TPS:n päävalmentaja Pekka Virta joukkueensa verkkosivuilla.

Virran mukaan parannettavaa on toki paljon.

– Mä haluaisin yhden asian avata, mikä on iso ongelma meillä. Meillä kestää todella kauan päästä takaisin jaloilleen maalin jälkeen. Näin ei voi voittaa, jos otat lukua viisi kuusi minuuttia maalin jälkeen, Virta ilmoitti.

Sarjataulukossa TPS on kymmenentenä.

//