Timrån suomalaishyökkääjä Ilkka Pikkarainen oli iskussa lauantain kierroksella Ruotsin Elitserienissä. Pikkaraisen tehot 1+1 olivat kuitenkin laiha lohtu, sillä Timrå hävisi HV71:lle maalein 5-6. Timrån Timo Pärssinen ja Antti Halonen sekä HV71:n Mikko Luoma ja Jukka Voutilainen jäivät ilman tehomerkintöjä.

Fredrik Norrena puolestaan oli luukkuvahtina, kun suomalaisen edustama Linköping kaatoi Hannu Pikkaraisen ja Joel Mustosen Skellefteån maalein 2-0. Norrenan sijaan Linköpingin maalilla nollapelin torjui Christian Engstrand.

Joonas Vihko onnistui maalinteossa, kun suomalaisen edustama Luulaja kaatoi vieraskentällä Djurgårdenin maalein 3-1. Vihko teki joukkueensa avausmaalin ja lopullisen niitin 3-1-osuman muodossa ottelulle laukoi Ville Viitaluoma. Luulajan paidassa pelasi myös Topi Jaakola.

Tomi Kallion ja Ilkka Heikkisen Växjö Lakers taipui kotihallissaan Färjestadille maalein 1-4. Färjestadin Hannes Hyvönen oli yhä pelikiellossa. Brynäs puolestaan kellisti Modon maalein 5-2.

Skellefteå jatkaa tappiostaan huolimatta Elitserienin piikkipaikalla.

Elitserien lauantaina:

Timrå – HV71 5-6
Skellefteå – Linköping 0-2
Växjö – Färjestad 1-4
Brynäs – Modo 5-2
Djurgården – Luulaja 1-3

//