TPS otti toisen voittonsa kahden päivän sisällä voitettuaan lauantaina Turussa HIFK:n 3-2. HIFK loi enemmän maalipaikkoja, mutta toisin kuin perjantain Ilves-ottelussa, tuotti maalinteko sille suuria vaikeuksia. Osavastuu tappiosta lankesi HIFK:n maalivahdille Juuso Riksmanille, joka imuroi Ryan Stonen laukauksen taakseen.

Michal Birner ohjasi TPS:n avausmaalin ensimmäisen erän lopulla, mutta toisen erän alussa HIFK nousi tasoihin. Mikael Granlund antoi upean syötön ja Siim ”Märkä-Simo” Liivik teki kauden avausmaalinsa. Puolitoista minuuttia myöhemmin HIFK teki toisen maalinsa, kun Petteri Wirtanen osui ylivoimalla Kimmo Kuhdan ja Ville Peltosen järjestämästä paikasta.

HIFK:n maalivahti Juuso Riksman torjui päätöserässä vain kuusi kertaa, mutta päästi kaksi maalia.

Stonen 2-2 -tasoitus meni täysin Riksmanin piikkiin löysän kaukolaukauksen mentyä helposti hänen taakseen. Tapio Laakso laukoi erän lopulla TPS:n voittomaalin Marko Anttilan syötöstä. HIFK puolusti tilanteessa löysästi.

Kolmannessa erässä HIFK painoi päälle, mutta pysähtyi TPS-maalivahti Marek Schwarziin. TPS ansaitsi voittonsa ja sarjataulukossa se nousi HIFK:n edelle kahdeksanneksi.

Kolme IS-tähteä sai Laakso, kaksi tähteä Schwarz ja yhden tähden Wirtanen.

TPS – HIFK 3-2 (1-0,2-2,0-0)

16.21 1-0 Michal Birner (Joni Tuominen, Ville Vahalahti)
22.21 1-1 Siim Liivik (Mikael Granlund)
24.10 1-2 Petteri Wirtanen (Kimmo Kuhta, Ville Peltonen) yv
29.01 2-2 Ryan Stone (Tomas Mojzis, Palmroth)
37.37 3-2 Tapio Laakso (Marko Anttila)

Maalivahdit
TPS: Marek Schwarz 6+6+12=24
HIFK: Juuso Riksman 10+6+2=18

Yleisöä 6738