Anaheim Ducks joutui koville harjoitusottelussa Jokereita vastaan Hartwall-areenalla. Jokerit taisteli itsensä 0-2 ja 1-3 -tappioasemasta jatkoajalle 3-3 -tilanteessa. Jatkoajalla Ryan Getzlaf hiljensi kuitenkin kotiyleisön tehtyään Anaheimin 4-3 -voittomaalin.

Teemu Selänne otettiin täydellä areenalla tunteikkaasti vastaan useita minuutteja kestäneillä aploodeilla. Selänne merkkautti ottelussa syöttöpisteen tehtyään esityön Corey Perryn 2-0 -maaliin. Selänteen ketjukaveri Saku Koivu jäi pisteittä ja Toni Lydman ei pelannut ottelussa.

Ensimmäinen erä oli Anaheimin selkeää hallintaa joukkueen neljästä jäähystä huolimatta. Jokerit näytti kunnioittavan vastustaajaa liikaa. Paras paikka Jokereille syntyi ylivoimalla, mutta Antti Kerälän laukaus epäonnistui avopaikassa.

Anaheim avauserän molemmat maalit viimeisteli Corey Perry. Ensimmäistä maalia auttoi Jokereiden puolustajien
sähläys. Perry nosti rystyltä komeasti Eero Kilpeläisen taakse. Toisen maalinsa Perry teki ylivoimalla. Selänne syötti maalin eteen ja Perry laittoi helposti sisään.
Selänteen lisäksi syöttäjäksi merkittiin Ryan Getzlaf.

Toisessa erässä Anaheim peluutti lähinnä kolmos- ja nelosketjujaan ja Jokerit pääsi peliin paremmin mukaan. Erän puolivälin jälkeen Jokerit loi monta loistavaa maalipaikkaa ja minuuttia ennen toista erätaukoa
viimein onnistui. Ilari Filppula syötti taakse Tommi Kivistölle, jonka lämäri upposi maalin kattoon.

Anaheimin paikat olivat toisessa erässä harvassa. Selänne syötti Koivulle kertaalleen laukaisupaikkaan, mutta laukaus epäonnistui. Viisi sekuntia ennen erän loppua Cam Fowler kuitenkin onnistui. Bobby Ryan antoi loistavan syötön taakse ja erän puolivälissä Kilpeläisen korvannut Frans Tuohimaa hieman helpostikin pääsi kiekon taakseen. Toisella erätauolla Anaheim johti 3-1.

Kolmannessa erässä Jokerit painoi päälle ja pääsi peliin mukaan Riku Hahlin kavennettua 2-3:een. Hillerin torjuma paluukiekko tuli suoraan Riku Hahlin lapaan, joka laukoi häkkiin. Syöttäjiksi merkittiin Janne Lahti ja Teemu Pulkkinen.

Kolmisen minuuttia ennen loppua Jokerit tasoitti 3-3:een. Hiller ei saanut kiekkoa haltuun ja Eaves ronkki irtokiekon sisään. Jatkoajalla Anaheim lisäsi painetta ja sai voittomaalin. Lubomir Visnovsky syötti ja Getzlaf yllätti Tuohimaan.