Anaheim Ducks otti 4-2 -kotivoiton St.Louis Bluesista sunnuntain NHL-kierroksen ainoassa ottelussa. Ducks sai kauden neljännessä kamppailussaan vihdoinkin tehoja pelätyltä ykkösketjultaan. Kolmikko Bobby Ryan (2+1)-Ryan Getzlaf (0+2)-Corey Perry (1+0) saalisti yhteensä kuusi tehopistettä.

Anaheim oli tehnyt kauden kolmessa ensimmäisessä ottelussa jokaisessa vain yhden maalin varsinaisella peliajalla eivätkä ykkösketjun jäsenet olleet saaneet kasaan yhtään tehopistettä. Perry uskoi kuitenkin, että yritys aina lopulta palkitaan.

Anaheim iski kolmannen erän alussa kolme osumaa viiden minuutin sisään. Perry teki Ducksin kauden ensimmäisen ylivoimamaalin Teemu Selänteen syötöstä ja Ryan muutti lukemiksi 4-1 päästyään läpi Getzlafin hienosta passista. Loppunumerot viimeisteli St.Louisin Alexander Steen.

Selänteelle syöttömerkintä oli kauden ensimmäinen piste. Saku Koivulla ja Selänteellä oli uusi ketjukaveri Anaheimin kakkosvitjassa. Kolmen kuukauden sairauslomalle joutuneen Jason Blaken paikan suomalaisten rinnalla otti Brandon McMillan. Blake sai edellisessä ottelussa vastustajan luistimesta syvän haavan vasemman ranteensa yläpuolelle.

ANAHEIM – ST.LOUIS 4-2 (1-0,0-1,3-1)

1-0 Bobby Ryan (Francois Beauchemin, Luca Sbisa) 2:20
1-1 Patrik Berglund (Alex Pietrangelo, Kent Huskins) 25:43
2-1 Francois Beauchemin (Bobby Ryan, Luca Sbisa) 41:31
3-1 Corey Perry (Teemu Selänne, Ryan Getzlaf) yv 43:40
4-1 Bobby Ryan (Ryan Getzlaf, Sheldon Brookbank) 46:24
4-2 Alexander Steen (Jason Arnott, Barret Jackman) 49:38

Maalivahdit
ANA: Jonas Hiller 30 laukausta/28 torjuntaa
STL: Jaroslav Halak 23/19

Saku Koivu, Anaheim 0+0, +1, 0, 0, 19:15
Toni Lydman, Anaheim 0+0, 0, 2, 0, 21:42
Teemu Selänne, Anaheim 0+1, -1, 0, 2, 17:16
Suomalaisten tilastoissa maalit+syötöt, plusmiinus, jäähyminuutit, laukaukset ja peliaika.