Anaheim Ducks kärsi tappion viimeisessä harjoitusottelussaan ennen Euroopan reissua. Teemu Selänne vastasi Anaheimin ainoasta osumasta edelleen ilman Toni Lydmania pelanneen Ducksin taivuttua perjantaina kotihallissaan naapuriseura Los Angeles Kingsille 1-3.

Harjoituskauden ensimmäisen maalinsa tehnyt Selänne iski 1-1 -tasoituksen ylivoimalla kamppailun puolivälissä Lubomir Visnovskyn syötöstä. Suomalaisveteraani ei kuitenkaan antanut korkeata arvosanaa Ducksin esityksestä.

– Teimme paljon virheitä. Näytti siltä, että joukkue ei ollut valmiina pelaamaan. En tiedä yritimmekö vain pysyä hengissä ja terveenä ennen kuin matkustamme Eurooppaan, mutta tämä ei ollut meidän kiekkoa. Olen hieman pettynyt esitykseemme, Selänne kertoi Anaheimin verkkosivuilla.

Selänne sai jääaikaa reilut 15 minuuttia. Saku Koivu viihtyi kaukalossa lähes saman ajan. Anaheimin pelätty ykkösketju Corey Perry-Ryan Getzlaf-Bobby Ryan oli jäällä jokaisen Kings-maalin aikana.

Kolmen ottelun pituisen voittoputkensa päähän tullut Anaheim pelaa vielä tiistaina Helsingissä Jokereita vastaan ennen kuin Ducks aloittaa runkosarjaurakkansa Hartwall Areenalla Buffaloa vastaan.