Suomi on mennyt ainakin hetkellisesti sekaisin, sillä Anaheim Ducks saapui sunnuntaina Helsinkiin.

Joukkueen mukana on sen ylivoimaisesti suurin tähti eli Teemu Selänne. Anaheim veryttelee tiistaina harjoituspelin Jokereita vastaan ja Selänne tulee olemaan melkoisessa media- ja fanipyörityksessä. Mies itsee hakee vertausta Korkeasaaresta.

– Se on erittäin jännittävää, mutta toisaalta se tulee olemaan kuin eläintarhassa. Jos ollaan rehellisiä, se tulee olemaan kova matka. Siellä ei tule olemaan paljon yksityisyyttä, Selännettä lainataan The Orange County Registerissä.

”Unohda ne haastattelut”

Samaisen lähteen mukaan Selänteen PR-henkilö sai Helsinkiä silmällä pitäen 150 haastattelupyyntöä, joihin suomalaistähti oli vastannut ”unohda ne”. Kaikki haluavat osansa Selänteestä – joukkuekaveri Toni Lydman suhteuttaa Teemun suosion osuvasti.

– Aivan yhtä suosittuja kuin Gretzky ja Lemieux ovat Kanadassa, ovat Jari Kurri ja Teemu Selänne Suomessa. Kanadassa väestömäärä lähestyy 35 miljoonaa, Suomessa on ainoastaan yli viisi miljoonaa ihmistä. Olen melko varma, että Helsingissä ei ole montaa ihmistä, joka ei tietäisi, miltä Teemu näyttää, The Orange County Register siteeraa Lydmania.

//