Anaheimin suomalaistähti Teemu Selänne saa tiistaina vastaan kasvattajaseuransa. Selänne uskoo, että kaukalossa tullaan taistelemaan tosissaan.

– Vaikea lähteä sinne puolivaloilla. Meidän valmentajan tuntien tulisi ruoskaa, jos aletaan löysäilemään. Kummallakaan joukkueella ei ole varaa loukkaantumisiin. Uskon kuitenkin, että pelataan täysillä.

Selänne tietää, että vastassa on kova joukkue.

– Ei voi ihan heitellen lähteä tonne. Ei tästä mitään showta tule. Me yritetään pelata hyvää peliä ja valmistautua kunnolla perjantain avaukseen (Buffalo Sabresia vastaan).

Anaheimin kovanyrkkinen laitahyökkääjä George Parros on samoilla linjoilla Selänteen kanssa.

– Uskon, että molemmat joukkueet tulevat pelaamaan kovaa. Meillä tulee varmaan olemaan vaikeaa, koska heillä on jo kausi käynnissä ja he ovat ehkä enemmän valmistautuneita kuin me, Parros pohdiskeli.

Lydman ei Anaheimin kokoonpanossa

Selänne ja Saku Koivu luistelevat illalla kaukalossa, mutta Anaheimin puolustaja Toni Lydman seuraa peliä katsomon puolelta.

– En pelaa vielä huomenna (tiistaina). Olen jo treenannut jonkun aikaa, mutta ei ole lupa täyteen kontaktiin vielä, Lydman sanoi.

Olkapääleikkauksesta toipuvan Lydmanin tilanne perjantain Buffalo-taiston suhteen on vielä epävarma.

– Perjanti on vielä kysymysmerki. En lähde sitä väkisin pelaamaan. Jos näyttää siltä, että se ei ole kunnossa niin en pelaa. Ei viitsi riskeerata loppukautta sen takia, Lydman totesi.