Teemu Selänteen Anaheim Ducks koki kauden avauspelissään perjantai-iltana Hartwall Areenalla 1-4-tappion Buffalo Sabresia vastaan. Selänne koki ottelun jälkeen, että yksinkertaisesti kiekko ei pomppinut tällä kertaa Ducks-pelaajille.

Itse Euroopan-turneeta Selänne piti raskaana, joskin antoisana kokemuksena.

– Yleensä tehdään samoilla rutiineilla nuo valmistautumiset, mutta täytyy sanoa, että ei tää ole ollut ihan normaali viikko. Tuntuu, että oli vähän liian paljon tavaraa ainakin itselle, mutta silti hieno kokemus kaikin puolin. En kuitenkaan usko, että valmistautuminen ratkaisi, Selänne kertoi.

– Tänään ei oikein pomppinut meille. Tämä oli yksi niistä illoista. Pitkä kausi kuitenkin edessä, ei tässä hirveen masentunut voi olla. Otetaan opiksi tästä ja jatketaan eteenpäin. Aika paljon tuli turhia virheitä. Ei ihan päästy sille tasolle mille piti. Jotenkin tuntui, että kaveri sai pikkaisen liian helppoja maalejakin. Parempi voitti tänään, Selänne jatkoi ottelun tauottua.