Pekka Rautakallion valmentaman Riian Dynamon tuska ei hellitä KHL:ssä. Maanantaina Riika taipui Pietarissa SKA:lle rankkarikisan päätteeksi 1-2.

Janis Sprukts maalasi Niclas Luceniuksen syötöstä Riian avauserässä johtoon, mutta SKA:n Igor Makarov tasoitti toisen erän puolivälin tienoilla 1-1:een. Ratkaisevan rankkarin SKA:lle ampui Fedor Fedorov.

Päävalmentaja Rautakallio oli kohtuullisen tyytyväinen saalistettuun pisteeseen.

– Ensimmäisessä erässä pelasimme hyvin. Valitettavasti toinen ja kolmas meni vastustajalle ja lopulta meiltä loppui voima ja nopeus. Mutta olemme iloisia saavutettuun pisteeseen, Rautakallio sanoi Sports.ru-sivustolle.

Moskovan paikallisottelussa Spartak otti 4-1 -voiton OHK Dynamosta. Tappiostaan huolimatta Dynamo jatkaa läntisen konferenssin kärjessä.