Viime kevään MM-kultakisojen paras pistemies Jarkko Immonen oli KHL:ssä sunnuntaina ilmiliekeissä. ”Rantasalmen sulttaani” tykitti kaksi maalia, kun hänen seuransa AK Bars Kazan voitti KHL-liigassa Minskin Dynamon 5-2. Niko Kapanen syötti Alexei Morozovin tekemän avausmaalin ja tehomerkinnän sai myös Dynamon Minskin Teemu Laine, joka syötti 2-1 -kavennusmaalin. Petri Vehanen torjui Kazanin maalilla.

Kapasen ja Immosen ohella viime kevään kultaleijonissa kunnostautunut Janne Niskala sai syöttömerkinnän Moskovan Atlantin 2-1 -voittomaaliin Tsheljabinskin Traktorista. Atlantilla oli myös onnea, koska Traktor teki oman maalin.

Pietarin SKA:n ruotsalaistähti Mattias Weinhandl teki kaksi maalia 5-1 -voitossa idän jumbojoukkue Avtomobilist Jekaterinburgista. Slovakialainen HC Lev Poprad voitti vieraissa Neftekhimik Nizhnekamskin 5-3. Tuomas Tarkki vartioi Nizhnekamskin maalia.