Ilves konttaa pahasti SM-liigassa ja lauantaina HIFK piti suorastaan pilkkanaan kotijoukkuetta hakien täydet pisteet 6-0-voitolla.

Ilveksen päävalmentaja Juha Pajuoja on valmis luopumaan fläppitaulustaan, mikäli joukkue ei herää taistelemaan. Pajuoja pyysi ottelun jälkeen kotiyleisöltä anteeksi joukkueen luokatonta peliesitystä.

– Olimme valtavasti jäljessä kamppailupelaamisessa ja pelirohkeudessa. Voimme piirrellä kaikenlaisia kuvioita ja hioa viisikkopelaamista, mutta jos meidän kamppailupelaaminen on näin heikkoa emmekä uskalla pelata tätä peliä, silloin vaikea voittaa tällaista peliä, Pajuoja tilittää Ilveksen sivuilla.

– Haimme voimia kolmanteen erään siitä, että olemme velkaa yleisölle paljon. Emme me tällaista halua heille esittää. Voimme kaikki olla pahoillamme yleisön puolesta. He tukivat ja kannustivat meitä hienosti.

– Yleisöltä haluan pyytää anteeksi. 6000 katsojaa ja hyvää kannustusta. Me tiedämme, että meiltä kaikilta loppuvat työt, jos tällaisia esityksiä esitetään kotona.

//