Calgary Flames kärsi katkeran tappion kotihallissaan torstaina. Flames nousi kahdesti maalin takaa tasoihin New York Rangersia vastaan, mutta taipui lopulta kaksi sekuntia ennen jatkoajan päättymistä. Loppunumeroiksi merkittiin Rangersin 3-2 -voitto.

Ottelu näytti jo etenevän rankkarikisaan, mutta Rangersin puolustaja Ryan McDonagh pääsi hiljentämään Scotiabank Saddledomen ajassa 64:58. Rangers-pakki Dan Giradin laukaus pomppasi päädystä takatolpalle ja McDonagh laittoi kiekon verkkoon.

Calgaryn Miikka Kiprusoff vietti lepovuoroa, joten tolppien välissä nähtiin ruotsalaisvahtien taisto. Flamesin Henrik Karlsson torjui 26 ja Rangersin Henrik Lundqvist 33 laukausta.

Calgaryn Olli Jokinen sai jääaikaa 22:35. Lee Stempniakin ja Curtis Glencrossin välissä luistellut Jokinen ampui peräti kuusi kertaa kohti Lundqvistia, mutta jäi ensimmäisen kerran tällä kaudella ilman tehopisteitä.

CALGARY – NY RANGERS 2-3 ja (2-2,0-0,0-0,0-1)

Niklas Hagman, Calgary 0+0, 0, 0, 2, 15:27
Olli Jokinen, Calgary 0+0, 0, 0, 6, 22:35
Miikka Kiprusoff, Calgary varamaalivahtina

Suomalaisten tilastoissa maalit+syötöt, plusmiinus, jäähyminuutit, laukaukset ja peliaika.