Surkeasti kauden aloittanut Montreal Canadiens teki muutoksia NHL-miehistöönsä sunnuntaina. Canadiens hankki hyökkääjä Petteri Nokelaisen ja puolustaja Garett Staffordin Phoenix Coyotesista hyökkääjä Brock Trotteria vastaan.

Stafford lähetettiin saman tien AHL:n Hamilton Bulldogsiin, mihin saivat passituksen myös hyökkääjät Andreas Engqvist ja Aaron Palushaj. Farmista NHL:aan kutsuttiin puolestaan laituri Michael Blunden.

Canadiens yrittää katkaista viiden ottelun pituisen tappioputkensa maanantaina, kun joukkue isännöi Florida Panthersia. Montreal Gazette -lehden mukaan Nokelainen pelaa Floridaa vastaan Canadiensin nelosketjussa Mathieu Darchen ja Blundenin välissä.

Montreal on voittanut kauden seitsemästä ottelustaan vain yhden ja on saalistanut neljä sarjapistettä. Canadiens majailee Itäisen konferenssin jumbosijalla ja on koko NHL:n sarjataulukossa toiseksi viimeisenä.