Entinen NHL-puolustaja Janne Niinimaa hakee yllättäen vauhtia Mestiksestä. Niinimaa on sopinut pelaavansa Oulun Kiekko-Laserissa. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

– Tietysti hieno päästä tositoimiin, kun on tässä pitkään kuntouttanut eri vammoja. Hienoa on myös aloittaa pelit siinä seurassa, minkä mukana on saanut harjoitella ja kuntouttaa paikkoja tässä kesän ja kevään aikana. Mukavaa päästä näkemään, että miten paikat kestävät pelejä pitkän tauon jälkeen, ja samalla pystyy auttamaan seuraa omalla panoksella, Niinimaa kertoo Kiekko-Laserin verkkosivuilla.

Urallaan 741 NHL-ottelua pelannut Niinimaa edusti viime kaudella Elitserienissä pelaavaa Luulajaa, jossa keräsi 48 ottelussa tehopisteet 9+21=30 tehopistettä. Kotimaassa Niinimaa on pelannut Kärppien ja Jokereiden miehistössä ja on voittanut SM-kultaa 1995 ja 2005.

Palkintokaapista Niinimaalta löytyy kolme Suomen mestaruutta. Leijonissa Niinimaa on ollut voittamassa maailmanmestaruutta 1995 ja olympiapronssia Naganossa 1998.